31.07.2017

Інтертелеком став головним інетернет-партнером фестивалю “Файне Місто 2017”

Файне Місто 2017 - Інтертелеком став партнером фестивалю по наданню Wi- Fi

Другий рік поспіль компанія “Інтертелеком” виступає надійним партнером на фестивалі “Файне Місто”, котрий відбувся на території тернопільського іподрому.

Цього року фестиваль відвідали близько 25000 людей за 4 дні.

“Файне Місто” — об’єднує людей зі всієї України, котрі приїздять насолодитися музикою, сонцем та знайти нових друзів.

Цього року організатори балували гостей фестивалю такими світовими зірками, як — Guano Apes, Poets of the Fall, SKINDRED та ZADORNIC.

Не менш радісно гості фестивалю приймали наших українських виконувачів — Друга Ріка, Брати Гадюкіны, Христина Соловій, ТНМК та багато інших рок-зірок, заряджаючих своєю музичною енергетикою.

Оператор Інтертелеком забезпечував комфортне перебуванні світових зірок на фестивалю завдяки поданню Wi-Fi інтернету.

Також оператор Інтертелеком, завдяки своєму широкому покриттю, забезпечував Wi-Fi інтернетом роботу організаторів, кас, прес-центру та головну сцену фестивалю.

Окрім цього, гості фестивалю могли скористатися безкоштовним інтернетом у лаунж-зоні Інтертелком та отримати можливість прийняти участь у розіграші одного з 4 Wi-Fi роутерів — Huawei EC 5321.

Кожен день на головній сцені фестивалю оголошували щасливого володаря роутеру від Інтертелком.

За чотири дні фестивалю промо-зону Інтертелеком відвідало близько 5000 чоловік.

Працівники Інтертелком інформували людей об актуальних тарифах, і кожен гість мав можливість витягнути свій акційний купон зі знижкою на обладнання та сувеніром.

Оператор Інтертелеком був радий стати частиною такої масштабної події для української молоді, як фестиваль “Файне Місто 2017” і планує продовжувати співпрацю в майбутньому.

Нагадуємо усім, хто приймав участь у акції “Файне Місто 2017” від Інтертелеком мають можливість використати свою знижку до 31 серпня в усіх центрах обслуговування абонентів в Україні.

З Інтертелеком — Wi-Fi там, де ти є!


Новини та прес-релізи