10.10.2016

CEE 2016: Інтертелеком взяв участь в наймасштабнішій виставці електроніки, електротехніки та IT в Україні

На заході прийняли участь понад 100 світових лідерів індустрії.


8-9 жовтня відбулася одна з найбільш масштабних виставок електроніки нашої країни – CEE 2016.

Протягом двох днів понад 100 лідерів світової індустрії обмінювалися презентаціями нових продуктів і прогресивних рішень в IT-сфері: смартфонів, роутерів, планшетів, фото- і відеокамер, 3D-принтерів і багато іншого. Увазі гостей були запропоновані корпоративні рішення по відеоспостереженню, безпроводового зв'язку, мережевої безпеки, відеоконференцзв'язку, хмарним напрямкам, безпеки та багатьох інших напрямків на базі робочих станцій. Особливу увагу в цьому році було приділено новітнім технологіям у галузі розумного міста, технологій і продуктів з використанням енергії сонця та іншого обладнання альтернативної енергетики.

Інтертелеком приєднався до СЕЕ 2016, на якому були запропоновані корпоративні рішення для бізнес-клієнтів, продемонстровані можливості безпроводової швидкісної передачі даних на швидкості 3G TURBO і унікальні переваги двостандартного смартфону Xiaomi Redmi 3, який можна було придбати за акційною ціною зі знижкою до 50%. Крім інформаційної складової, гості бренд-зони Інтертелеком брали участь у безпрограшній лотереї та розіграші мобільних Wi-Fi роутерів Huawei з трьома місяцями без абон.плати, отримували яскраві сувеніри та призи. Великою популярністю користувалася тематична фото-зона Інтертелеком, де всі бажаючі могли «потрапити на обкладинку журналу» і зробити кілька знімків на пам'ять разом з хостес.

«Це вже четверта українська IT-виставка в цьому році, де оператор прийняв участь. — зазначив генеральний директор компанії Інтертелеком Борис Акулов. — IT є невід'ємною частиною будь-якої сучасної компанії та її розвиток в Україні особливо важливий. Створення сприятливого середовища для розвитку IT-сектора може стати одним з драйверів для розвитку економіки країни в цілому.»


Новини та прес-релізи