22.07.2019

Інтертелеком виходить за рамки операторської діяльності

Дорогі друзі!

Компанія ТОВ «Інтертелеком» анонсує вихід на український ринок продукту електронної комерції під назвою IT Market.

IT Market — це унікальний спільний проект українського національного оператора зв'язку Інтертелеком і азіатського торгівельного майданчика AliExpress, власником якого є найбільша китайська компанія Alibaba. Партнерську угоду між компаніями ТОВ «Інтертелеком» і Alibaba було підписано навесні 2019 р.

Щороку близько 46% українців купують товари, використовуючи інтернет, і з кожним роком кількість споживачів електронної комерції зростає не тільки в Україні, а й в усьому світі. З запуском продукту IT Market українці зможуть купувати товари та послуги мобільного оператора Інтертелеком і товари з AliExpress на українському торгівельному майданчику, що зробить покупку безпечною і більш зрозумілою.

IT Market — це не тільки кешбек-сервіс товарів з AliExpress, а й сучасний маркет-плейс електронного обладнання, представленого вже на території України.

При реєстрації на IT Market кожному покупцеві надається унікальна можливість отримання мобільного номера оператора Інтертелеком, за допомогою якого він зможе здійснити грошові накопичення і виведення накопичених коштів і бонусів, отриманих за покупки. Мобільний номер буде надано клієнту абсолютно безкоштовно, як і послуги зв'язку, які клієнт зможе сплачувати, отримуючи бонуси від здійснених покупок на AliExpress.

На відміну від типових кешбек-сервісів, IT Market надає можливість своїм користувачам витрачати суми накопиченого кешбеку на послуги зв'язку від Інтертелеком, не сплачуючи відсотки по комісії, а також виводити кошти на особисті банківські картки або використовувати сервіс мобільних платежів; отримувати додаткові знижки, купувати товари з підвищеним дисконтом, а співробітники центру інформаційної підтримки Інтертелеком завжди нададуть кваліфіковану допомогу при покупці і проінформують клієнта про стан його замовлення.

Впродовж тривалого часу компанія Інтертелеком приділяла велику увагу безпеці послуг, їх якісному вдосконаленню на базі технології CDMA.

З запуском продукту IT Market компанія планує розширити свої операторські можливості в галузі електронної комерції, а запуск технології 4G в низькочастотному спектрі, запланований до кінця року, дасть змогу суттєво підвищити інтерес до всіх видів послуг і сервісів компанії з боку українців.

Абсолютно впевнений, що реалізація таких проектів із залученням великих міжнародних партнерів сприятиме розробці та запровадженню цифровізації економіки України.

Ознайомитися з сервісом можна за посиланням: www.itmarket.com.ua


Генеральний директор
В.Власенко


Новини та прес-релізи