23.08.2017

ІНТЕРТЕЛЕКОМ ПІДТРИМАВ ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОГО ДУХУ — “БАНДЕРШТАТ”

НАЦІОНАЛЬНИЙ ОПЕРАТОР МОБІЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНТЕРНЕТУ ІНТЕРТЕЛЕКОМ ПІДТРИМАВ ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОГО ДУХУ “БАНДЕРШТАТ”

Цього року фестиваль українського духу “Бандерштат”, який проходив в с. Рованці, поблизу міста Луцьк, зібрав на своїй площадці понад 12 000 осіб.

Окрім українців, на фестиваль приїхали гості з Італії, Ізраїлю, Австрії та навіть Японії.

Понад 60 гуртів виступило за 3 дні на трьох сценах фестивалю.

Серед хедлайнерів фестивалю були гурти: “Бумбокс”, “Воплі Відоплясова”, O.Torvald”, “Тартак”.

Понад 15 годин тривали дискусії на гутірковій сцені фестивалю на теми розвитку українського суспільства в різних галузях.

Зустріч відвідали такі відомі українські персони, як в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, відомий журналіст Роман Скрипін, економіст Павло Шеремета, медик батальйону "Госпітальєри" Яна Зінкевич, музикант Олег Скрипка та багато інших громадських діячів України.

Національний оператор мобільного зв'язку Інтертелеком підтримав фестиваль “Бандерштат” і виступив партнером по забезпеченню території фестивалю доступом до Wi-Fi інтернету.

Завдяки Wi-Fi від Інтертелеком, кожен, хто не зміг відвідати фестиваль очно, міг спостерігати за подіями через on-line трансляцію.

Інтертелеком забезпечує свободу комунікацій між людьми, робить життя яскравим і вільним у часі та просторі.

Нам було приємно стати частиною такої важливої події для української молоді та зробити свій особистий внесок у розвиток української культури та усвідомлення громадської позиції кожного українця.

Інтертелеком – свобода зв’язку там, де є ти!



Новини та прес-релізи