04.01.2016

Пакет «Дитячий» від MEGOGO: мультфільми в хорошій якості і ніякої реклами!

Абонентам Інтертелеком відкритий доступ до нового пакету каналів «Дитячий» від MEGOGO.

megogo_detskiy.pngДо початку нового навчального року ми поспішаємо порадувати наших абонентів новим пакетом каналів «Дитячий» від MEGOGO. Ліцензійний контент у високій якості сподобається як дорослим, так і юним шанувальникам мультфільмів. Широкий вибір популярних дитячих телеканалів, колекції кращих мультфільмів та мультсеріалів відкриті до підключення нашим абонентам в особистому кабінеті АССА за 27 грн на місяць. Ви можете підключити собі близько 6 000 анімаційних фільмів та 10 дитячих каналів без набридливої реклами.

З пакетом «Дитячий» ваші діти зможуть не тільки розважитися, але й з користю провести час. Адже багато каналів містять освітні програми для дітей будь-якого віку (3 – 14 років). Канали підібрані так, щоб задовольнити бажання будь-якого юного глядача. Наприклад, канал «Піксель» орієнтований на наймолодшу аудиторію, одним словом, на малюків, яким розкажуть і покажуть якісний пізнавальний, розвиваючий та навчальний продукт.

«Nickelodeon» розрахований на аудиторію старшого віку. Цьому каналу довіряють батьки по всьому світу, тому що анімація «Nickelodeon» – це більше, ніж просто смішні мультфільми, діти вчаться із задоволенням і розважаються з користю.

«Малятко ТБ» представляє розважальний контент як для дитини, так і для всієї родини. Канал цілодобово транслює повнометражні фільми, мультиплікаційні серіали, фільми-пригоди, а також пізнавальні документальні стрічки про життя Природи, Планети, Науки і про цікавих людей.

А перший кримськотатарський дитячий телеканал представляє розважальні, пізнавальні, спортивні, ігрові, розвиваючі програми і передачі про історію і культуру різних народів.

Пакет каналів «Дитячий» – це безпечний контент за вигідною ціною. Підписуйтесь!


Новини та прес-релізи