04.01.2016

Інтертелеком запустив новий тарифний план з одноразовою оплатою інтернету за рік

Новий тарифний план «Рік без турбот» для тих, хто цінує свій час та гроші.

Інтертелеком пропонує скористатися новою механікою оплати 3G-зв'язку.

З 1 вересня для нових абонентів Інтертелеком запустився тарифний план «Рік без турбот». Зручна пропозиція для користувачів смартфонів і планшетів, яким 3G інтернет потрібен час від часу, але також необхідний достатній обсяг мегабайт для вільного доступу до будь-якого онлайн-контенту, коли це буде потрібно.

Сплачуйте послугу один раз в рік всього за 199 грн. У рамках тарифу виділяється щомісяця 2000 МБ трафіку. Даний обсяг мегабайт є оптимальним для смартфона або планшета. Він забезпечить вам можливість шукати інформацію в інтернеті, дивитися відео, працювати з поштою, спілкуватися в соціальних мережах і месенджерах протягом дня. По закінченню пакетних мегабайт, вартість трафіку понад пакета складе 0,05 грн за 1 МБ. В результаті, ви отримуєте мобільний 3G інтернет від Інтертелеком в районі 17 грн в місяць. Одноразова оплата тарифу дозволить не думати про щомісячні платежі протягом року, а вигідна ціна — оцінити по достоїнству всі переваги тарифного плану.

«Рік без турбот» доступний для підключення у центрах обслуговування абонентів, в дилерських центрах Інтертелеком і у корпоративних менеджерів (для корпоративних абонентів).

Живіть без кордонів разом з Інтертелеком!


Новини та прес-релізи