15.02.2017

Модернізація 3G мережі Інтертелеком. підсумки 2016

Територія покриття зросла до 86,2% і є найширшою серед всіх операторів України


Протягом 2016 року національний оператор Інтертелеком безперервно здійснював роботи по модернізації 3G мережі на всій території України.

За рік компанією було побудовано 35 нових базових станцій, що підтримують технологію нового покоління EVDO REV. B +, що дозволило збільшити територію покриття до 86,2%. Були модернізовані 8% всіх базових станцій Інтертелеком: найбільше оновлень довелося на Кіровоградську, Харківську, Черкаську та Чернігівську області. У цих регіонах зафіксована найширша територія покриття, на якій проживає до 90% населення.

Необхідність таких робіт викликана підготовкою мережі до щодня зростаючих обсягів трафіку, а також прагненням компанії надавати абонентам тільки якісні послуги. Щодня високошвидкісним 3G інтернетом від Інтертелеком в Україні користується близько 1 млн осіб, при цьому кожен абонент в 2016 році використав на 25% більше трафіку, ніж у 2015 році.

Для забезпечення високої якості при активно зростаючому з року в рік споживанні, Інтертелеком постійно інвестує в розвиток своєї мережі. І це не тільки модернізація обладнання, а й розробка вигідних і зручних тарифних планів.


Новини та прес-релізи