01.04.2021

SIP телефонія - новий голосовий сервіс «Інтертелеком»


Компанія «Інтертелеком» продовжує процеси трансформації та розвитку бізнесу в напрямку цифрових сервісів, таких як «SIP - телефонія». Дана послуга допоможе Вам завжди приймати і здійснювати дзвінки, де б ви не знаходилися, навіть при відсутності сигналу мобільного зв'язку, всього лише маючи доступ в інтернет, навіть на мінімальній швидкості (від 90 Кбіт/с).

Основні переваги:

  • Віртуальний номер - Можливість здійснювати телефонні дзвінки з пристроїв, які не підтримують SIM карту;
  • Завжди на зв'язку - Можливість приймати і здійснювати дзвінки за відсутності голосового зв'язку в регіоні, маючи доступ в інтернет;
  • Додатковий номер - Отримайте можливість розділити робочий і особистий номер на одному пристрої;
  • Економні тарифи - Незалежно від місцезнаходження приймайте і здійснюйте дзвінки за тарифами України.

Компанія «Інтертелеком» розробила унікальний сервіс за допомогою якого можливо всього в кілька кліків придбати і підключити, як мобільний, так і прямий міський номер, як на контрактній, так і на безконтрактний основі, без необхідності відвідувати магазин та купувати SIM карту. Для абонентів розроблена можливість підключення на контрактній основі за допомогою ID.GOV.UA, що робить сервіс максимально доступним і зручним. Більше немає необхідності купувати SIM-карту та обладнання для використання додаткового міського або мобільного номера. Підключайте номер, встановлюйте будь-який зручний для використання додаток на наявному пристрої не виходячи з дому.

Якщо ви бажаєте підключити номер, який дозволяє використовувати додаткові можливості SIP телефонії виконайте кілька простих кроків:

- перейдіть на сторінку https://my.intertelecom.ua/login/sip;

- пройдіть ідентифікацію за допомогою контактного номера;

- виберіть номер і тарифний план;

- встановіть будь-який додаток для SIP-телефонії;

- авторизуйтесь з придбаним номером в обраному додатку після його встановлення згідно з інструкцією.

З більш детальною інформацією по реєстрації номера ви можете ознайомитись за посиланням: https://www.intertelecom.ua/perekhod_na_sip


Додатки для використання SIP-телефонії на смартфоні:

IT Phone - це додаток, спеціально розроблений для абонентів «Інтертелеком», за допомогою якого абоненти можуть здійснювати і приймати дзвінки через інтернет на будь-які телефонні номери, навіть тим, хто не використовує IT Phone. Також в додатку доступна функція отримання і відправки SMS повідомлень.

Додаткові додатки для використання SIP-телефонії на стаціонарних пристроях (комп'ютері/ноутбуці/планшеті):

Zoiper- Завантажити

Інструкція по налаштуванню

3CXPhone- Завантажити

Інструкція по налаштуванню

X-Lite - Завантажити

Інструкція по налаштуванню


Детальна інформація за телефоном служби підтримки абонентів - 094 50 50 750.


Новини та прес-релізи