04.01.2016

Даруємо 120 ГБ 3G Інтернету на Рік!

Стримують мегабайти? Переходь на ГІГАБАЙТИ!

God_3G_sept_news.jpgЗустрічайте осінь з новою супер пропозицією від Інтертелеком: при підключенні до лінійки діючих тарифів для смартфонів, планшетів, ноутбуків та ПК до 10 ГБ високошвидкісного 3G інтернету кожен місяць — у подарунок!

Кожен місяць протягом року ви отримуєте:

• 2,5 ГБ при підключенні до тарифних планів лінійки «Супер 3G Планшет», «Супер смартфон», «Бізнес спілкування», «Бізнес 3G» та іншим актуальним пропозиціям для приватних і корпоративних абонентів, всього — 30 ГБ додаткового високошвидкісного трафіку на рік;

• 10 ГБ при виборі пропозицій лінійки «3G безліміт» для приватних і корпоративних абонентів, а також лінійки «Бізнес спілкування» — 120 ГБ акційного 3G інтернету на рік.

Використовуйте на повну потенціал високошвидкісного 3G інтернету на найширшій території покриття з мобільним Wi-Fi роутером. Підключаючи до 8 пристроїв до одного роутера, дивіться відео і слухайте музику онлайн, обмінюйтеся інформацією в хмарних сервісах, працюйте в онлайн-додатках або фоторедакторі, спілкуйтеся в соціальних мережах і месенджерах на всій території покриття мережі 3G від Інтертелеком: понад 14 000 населених пунктів, а також на основних автомобільних та залізничних шляхах сполучення в країні.

Підключайтеся до осені подарунків від Інтертелеком вже сьогодні! Замовляйте стартові пакети або 3G обладнання на сайті або підключайтеся в будь-якому центрі обслуговування абонентів або дилерській точці продажу Інтертелеком.

Підключитися на акційних умовах можна до 31 жовтня 2016 року. Отримуйте свій рік 3G у подарунок!


Новини та прес-релізи