04.01.2016

Інтертелеком взяв участь в IT-конференції: Black Sea Summit

Black Sea Summit 2016 зібрав 10 вересня в Одесі понад 1000 фахівців сфери інформаційних технологій з 20 країн світу.

На цих вихідних Інтертелеком взяв участь у одному з найбільш масштабних ІТ-подій року — Black Sea Summit. Конференцію по праву можна назвати міжнародною, так як в ній взяли участь представники 20 країн світу з різних сфер діяльності: розробники, IT-підприємці, представники фондів та освітніх установ, бізнесмени-інноватори, а також міська влада.

Доповідачі розповідали про нові тренди в світі технологій, перспективи розвитку та про нові можливості інноваційних екосистем в Україні і світі в цілому. Основними темами цього року були internet of things, агро- та біо-технології. На конференції можна було дізнатися про речі, які читають ваші емоції, як технології переможуть голод, що таке «стартап місто», як збиткове державне підприємство перетворити в центр інновацій та багато іншого.

Бренд-зона Інтертелеком гармонійно доповнювала IT-атмосферу і послужила одночасно інформаційною та розважальною дислокацією для всіх учасників заходу. Бажаючі могли протестувати фірмове обладнання, дізнатися про особливості CDMA-зв'язку, принцип роботи двостандартних смартфонів і мобільних Wi-Fi роутерів, взяти участь у розіграші подарунків та знижок на обладнання.


Новини та прес-релізи