Напередодні головного зимового свята оператор «Інтертелеком» дарує абонентам приємні і корисні подарунки для спілкування і використання мобільного 3G інтернету.

У період з 1 по 31 грудня 2012 року проходить акція «Новорічний бум» в рамках якої, діють спеціальні святкові умови для активації зручних і корисних послуг «Смартфон», «Вільний день», «Вільна ніч» та «Sip номер».

Вартість активації послуг в акційний період складає 0 грн з ПДВ.

Послуга «Смартфон» - відмінна пропозиція для абонентів, які хочуть кожен день використовувати всі можливості смартфона і мобільного 3G інтернету по максимуму. Додаткові 500 МБ трафіку інтернету в смартфоні для спілкування в соціальних мережах, обміну фотографіями, прослуховування музики та перегляду відео. Абонентська плата за використання послуги становить 35 грн/місяць.

Для активації послуги за акційними умовами відправте SMS на номер 0941117550 з текстом 0 або замовте в АССА.

Послуга «Вільний день» - додаткові 300 пакетних мегабайт мобільного 3G інтернету всього за 1 грн в день. Оплачуються тільки ті дні, коли абонент знаходиться в мережі інтернет.

Активувати послугу за акційними умовами можна: відправивши SMS на номер 0941117530 з текстом 0 або в системі самообслуговування АССА.

Послуга «Вільна ніч» - використовуйте мобільний 3G інтернет за найбільш вигідними тарифами з 00.00 до 08.00 ранку при швидкості передачі даних до 3,1 Мбіт/с за технологією EVDO Rev.A.

Для активації послуги за акційними умовами відправте SMS на номер 0941117545 з текстом 0 або замовте в АССА.

Послуга «SIP-номер» - приймайте вхідні дзвінки на свій міський номер і здійснюйте дзвінки за вигідними тарифами незалежно від місця розташування і покриття оператора «Інтертелеком». Підключити послугу «SIP-номер» за акційними умовами можна в системі самообслуговування АССА.

Також замовити дані послуги можна в Центрах обслуговування абонентів або в дилерських точках продажу.

Послуги «Смартфон», «Вільний день», «Вільна ніч» і «Sip номер» доступні для активації за акційними умовами абонентам, у яких дані послуги не активовані в поточному календарному місяці.