Смартфон від 399 грн і безлімітний інтернет на телефон безкоштовно.

З 01.07.12 по 31.08.12 оператор «Інтертелеком» проводить акцію «Смартфон від 399 грн та безлімітний Інтернет безкоштовно». Це унікальна можливість придбати сучасний зручний і компактний смартфон Huawei С8150 за зниженою вартістю для вирішення максимального набору бізнес завдань - планування та організація робочого процесу, управління проектами, бути завжди в курсі останніх подій і не пропустити жодного важливого листа по електронній пошті. Швидкий інтернет для смартфону - Ваш шлях до спілкування та успішного рішення задач.

Умови акції «Смартфон від 399 грн і безлімітний Інтернет безкоштовно» дійсні у всіх регіональних відділеннях оператора «Інтертелеком» при підключенні на мобільну, обласну і районну нумерації.

Акційна вартість Huawei С8150 при підключенні до тарифних планів:

Тарифний план Вартість активації акції, грн
Вартість Huawei С8150,*грн

Бонус на рахунок
при підключенні,** грн

«Бізнес на зв'язку 250»
50
399
50
«Бізнес на зв'язку 99» 
50
499
50
«Бізнес на зв'язку 50» 25
699
25
«Бізнес на зв'язку 30» 0
899
0
«Бізнес на зв'язку 25» 0
949
0
«Мобільний бізнес 10»
0
1349
0

 

Ціни вказані в грн, з урахуванням ПДВ.
 

Безлімітний інтернет

При підключенні до тарифних планів мобільної, обласної та районної нумерації та придбані смартфона Huawei С8150 за акційними умовами абонентам автоматично активується додаткова послуга «Безлімітний інтернет». Безлімітний інтернет для мобільного телефону - це незамінний помічник у спілкуванні, хобі та проведенні дозвілля.

Вартість активації послуги - 0 грн.

Додаткова послуга «Безлімітний інтернет» дозволяє скористатися послугою передачі даних на швидкості до 3,1 Мбіт/с за технологією Rev. A без обмеження обсягу використовуваного трафіку. Використання інтернету на телефоні просто і доступно кожному. Для виходу в мережу інтернет використовується логін і пароль по базовим умовами послуги інтернет доступу в тарифному плані.

Безлімітний інтернет для смартфону доступ в рамках послуги «Безлімітний Інтернет» доступний для використання протягом 3 календарних місяців з моменту активації.

По закінченню дії додаткової послуги тарифікація передачі даних інтернету для смартфону буде проводитися за базовими умовами тарифних планів.

Підключення акції «Смартфон від 399 грн і безлімітний Інтернет безкоштовно» можливе у відділі по роботі з корпоративними клієнтами оператора «Інтертелеком» не більше 2 підключень за умовами акції для кожного учасника акції.

Підключайтеся і отримуйте якісний доступ в інтернет на телефон!

 


*Придбання телефонів за акційною варістю можливе тільки за умови підписання додаткової угоди (ДУ) терміном на 18 або 24 календарних місяців. Термін дії ДУ встановлюється з ініціативи абонента. При виборі абонентом будь-якого з ДУ встановлюється термін гарантійного обслуговування акційного обладнання на той же період, в рамках якого діє ДУ. За умови передчасного припинення договору до закінчення дії ДУ встановлюються штрафні санкції в розмірі 0,90 грн. з ПДВ за кожен календарний день до закінчення терміну дії договору.

** Бонусні кошти можуть бути використані на наступні послуги зв'язку: оплата абонентської плати, абонентська плата за використання додаткових послуг, активація (замовлення) додаткових послуг, вихідні дзвінки понад пакет на міжміський, мобільний зв'язок Україні, дзвінки на 8900, 8800, дзвінки на Україну, дзвінки на місцеві міські номери, дзвінки по області, дзвінки в мережі Інтертелеком, дзвінки на номери з кодом 094, дзвінки на міжнародний напрямок, на супутникові системи зв'язку, відправка SMS по всіх напрямах, плата за вхідний/вихідний трафік, фото на email, передача факсу , прийом факсу.

Алгоритм витрачання платежу з бонусного рахунку: в разі наявності голосових або грошових бонусів на особовому рахунку абонента, тарифікація вихідних дзвінків проводиться в такому порядку - першими використовуються передплачені пакетні хвилини з телефонного номеру, далі голосові бонуси з телефонного номеру, далі бонуси у грошовому вираженні з телефонного номеру і потім бонуси у грошовому вираженні з особового рахунку.

Бонуси не підлягають зняттю з особового рахунку абонента в грошовому вираженні.